Team

Een team van expologen - kenners van het vak - staan klaar om de doelstellingen & behoeften van uw bedrijf te vertalen in een uitnodigende stand. Goesting en vakmanschap typeren alle medewerkers. Publiganda gelooft in het talent van mensen en is sinds 2009 gecertificiëerd door Investers In People.

 

Behulpzaam & flexibel:
de accountmanager

De accountmanager is het aanspreekpunt doorheen het project. Ze staan u met raad en daad bij.

 

 

Naar boven

Creatief & vindingrijk:
de ontwerper

Onze architecten bedenken creatieve concepten die doeltreffend het verhaal van uw bedrijf vertalen in een 3D-communicatie. Onze ontwerpen vallen regelmatig in de prijzen.

 

Naar boven

Efficiënt & precies:
de projectleider

Onze projectmanagers zijn experts in ontwikkeling, logistiek en begeleiding. Ze kiezen in functie van uw budget de juiste methodes en materialen, met respect voor het milieu.

 

Naar boven

Vakbekwaam & punctueel:
de grafische afdeling

Topvormgevers zorgen dat uw stand spreekt. Met hun specifieke meerwaarde en expertise vullen ze naadloos het reclamebureau aan. Ze vertalen uw huisstijl in beurscommunicatie met impact: belettering van displays, flyers, brochures, ...

Bekijk enkele realisaties →

Naar boven

Ervaren & nauwkeurig:
de vakmensen

In onze ateliers vinden we de ware vaklui: gemotiveerde houtbewerkers, schilders en metaalbewerkers werken er samen en maken elke droomstand werkelijkheid.

Standenbouwers passen alle elementen en onderdelen vakkundig in elkaar, waar ook ter wereld.

Naar boven